Halfeti’de Jandarma Teşkilatı’nın 185. kuruluş yıl dönümü kutlandı

Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesinde Jandarma Teşkilatının 185. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Halfeti Kaymakamı Zikrullah Erdoğan jandarma ekiplerini makamında ağırladı. Kaymakam Erdoğan “Devletimizin emrinde, milletimizin gönlünde; hırsızın, teröristin, kaçakçının, uyuşturucu satıcısının ensesinde; trafikte, nöbette, geceye huzur veren ve her gün yeni başarılara imza atan teşkilatımızın 185. Yaşı kutlu olsun. Başta Şehit ve Gazi Jandarmalarımız olmak üzere; Görevini layıkıyla yerine getiren bütün Jandarmalarımızın, canla başla, canını dişine takıp uykudan ve hayatından feragat eden Jandarma Genel Komutanlığımızın yıl dönümünü kutluyorum.” İfadelerine yer verdi.

GÜNDEM Halfeti 

Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesinde Jandarma Teşkilatının 185. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Halfeti Kaymakamı Zikrullah Erdoğan jandarma ekiplerini makamında ağırladı.

Kaymakam Erdoğan “Devletimizin emrinde, milletimizin gönlünde; hırsızın, teröristin, kaçakçının, uyuşturucu satıcısının ensesinde; trafikte, nöbette, geceye huzur veren ve her gün yeni başarılara imza atan teşkilatımızın 185. Yaşı kutlu olsun. Başta Şehit ve Gazi Jandarmalarımız olmak üzere; Görevini layıkıyla yerine getiren bütün Jandarmalarımızın, canla başla, canını dişine takıp uykudan ve hayatından feragat eden Jandarma Genel Komutanlığımızın yıl dönümünü kutluyorum.” İfadelerine yer verdi.

Önerilen Haberler

Leave a Comment